Woordje van de CEO

Beste toekomstige franchisenemer,

Ik ben bijzonder blij u bij Tom&Co te mogen verwelkomen en trots hier mijn passie en ambitie met u te mogen delen.

Tom&Co is in de eerste plaats een persoonlijk avontuur. Ik ontdekte de waarde ervan toen ik enkele jaren geleden aan het hoofd stond van de groep. Zodra ik de kans kreeg, besloot ik Tom&Co in 2016 over te kopen samen met mijn zakenpartner Thierry le Grelle en me volledig op de groei te focussen. Samen streven we ernaar de ziel van ons merk te beschermen, dicht bij onze klanten en hun dieren, terwijl we ze toch warm maken voor een modernere communicatie via diverse kanalen. Ik ben ervan overtuigd dat huisdieren ons gelukkiger maken. En geen inspanning is ons te veel om ze in ruil daarvoor het allerbeste te geven.

Het team van Tom&Co komen versterken, is ook meestappen in een menselijk avontuur. We zijn veeleisend naar de mensen toe die het werk uitbouwen, zowel voor wie werkt voor de franchisegever zelf als voor de franchisenemers. We waken erover dat ze de waarden van ons merk – passie, engagement, enthousiasme, expertise – hoog in het vaandel dragen. Dankzij uw talent en persoonlijkheid, gekoppeld aan onze vakkennis, kunnen we onze klanten iedere dag opnieuw een unieke ervaring bieden in onze dierenspeciaalzaken.

Ik koester de ambitie om Tom&Co nog groter te maken, met de hulp van nieuwe franchisenemers. Wat ik u hier aanbied, is een mooi project waarin kopen emotie is, waarin verkopen passie is en waarin ondernemen zorgeloos gebeurt, met de allerbeste hulp. Franchisen zit al 26 jaar in ons DNA. De 159 winkels staan centraal in onze strategie en de teams omringen u om van uw avontuur een succes te maken.

Veel ontdekkingsplezier!
Stap binnen in het avontuur en word de gelukkige bedrijfsleider van een Tom&Co-dierenspeciaalzaak!

Lionel Desclée