Woordje van de CEO

Ik ben bijzonder blij u bij Tom&Co te mogen verwelkomen en trots hier mijn passie en ambitie met u te mogen delen.

Lees het artikel

Word franchisenemer

We zijn op zoek naar ondernemers, die zin hebben om hun winkel in franchise te lanceren en te ontwikkelen, in nauwe samenwerking met de directie en de sales coaches van Tom&Co.

Lees het artikel

Nieuws

Tom & Co werkt aan webshop

Tom & Co wil zich in de toekomst onderscheiden van de concurrentie door een omnichannel aanpak te hanteren. De dierenwinkelketen is volop bezig met een webshop, zegt CEO Lionel Desclée in Trends- Tendances. Naar aanloop van de fusie met Ahold, verkocht Delhaize een goed jaar geleden haar dierenspeciaalzaak Tom & Co aan PetSerCo, een investeringsgroep […]

Getuigenissen

De getuigenissen van de franchisenemers geven een duidelijk beeld van de kwaliteit van het concept en de bijstand die wordt verleend binnen het netwerk. Tijdens het rekruteringsproces brengen we elke kandidaat in contact met een of meer franchisenemers op basis van de onderwerpen die hij of zij wil uitdiepen.

SimonFRANCHISENEMER IN VANDERKINDERE EN SINT-PIETERS-LEEUW
(België)
MarcFRANCHISENEMER IN BRIE-COMTE-ROBERT
(77 - frankrijk)
StéphanieFRANCHISENEMER IN RAMBOUILLET
(78 - frankrijk)

« Mijn contacten met de franchisegever zijn super! Hij is altijd beschikbaar en speelt meer de rol van adviseur dan van controleur. »

« Sinds de opening van de winkel worden we opgevolgd door een sales coach die ons adviseert en optreedt als een heuse partner om de winkel te helpen groeien. »

« Tom&Co biedt ons echt de troeven van een multinational in een buurtwinkel. »

De winkel 'Plaisir' in ons nieuwe concept